• (+376) 755 000

Política de Privacitat

Aquesta Política de privacitat indica la manera en què Agència Frontera Blanca (Immobiliària la reserva blanca, SL) recopila, utilitza, processa, manté, protegeix i divulga les Dades personals que obtenim, o que pot proporcionar a través d’aquest lloc web, www.fronterablanca.com.

Agència Frontera Blanca (Immobiliària la reserva blanca, S.L). com a titular d’aquest lloc web www.fronterablanca.com es compromet a protegir i mantenir la privacitat de la teva informació personal de conformitat amb Reglament General de protecció de dades UE 2016/679. Mantindrem segura i confidencial tota la informació personal i confidencial que puguis proporcionar-nos a través de les funcionalitats del formulari del lloc web.

En funció del marc legal i de les nostres polítiques internes de Seguretat de la Informació podem actualitzar aquesta Declaració per reflectir els canvis i així protegir millor les teves dades personals i la teva privacitat.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En nom d’Agència Frontera Blanca (Immobiliària la reserva blanca, SL) tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita, així com facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i / o productes del teu interès.

Per quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les teves dades, seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

En accedir a aquest lloc web i enviar les teves dades personals a través dels formularis d’entrada de dades, reconeixes expressament que has llegit, entès i acceptes tots els termes d’aquesta Política i que has atorgat el seu consentiment per processar les seves dades personals, segons el disposen les lleis, reglaments i polítiques aplicables.

La base legítima és el consentiment del propi interessat. Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas està obligat a facilitárnoslo. Però la seva no comunicació podrà afectar la finalitat del servei sol·licitat. Així mateix, ens assegura que totes les dades que ens sol·licita són certes, veraces, pertinents i actualitzats per a la finalitat de la qual els demana.

A què destinataris es comuniquen les seves dades?

No cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades personals.

Quins són els drets quan ens facilita les seves dades?

Els titulars de les dades personals obtingudes podran exercir els seus drets de protecció de dades personals (accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat) dirigint una comunicació per escrit al domicili social d’Agència Frontera Blanca (Immobiliària la reserva blanca, SL ) (informació en contacta amb nosaltres) o al correu electrònic info@fronterablanca.com en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document d’identificació equivalent. Disposa de models, formularis i més informació sobre els drets en www.aepd.es

Puc retirar el consentiment?

Té la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat especifica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Seguretat i actualització de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar els teus drets personals, t’informem que Agència Frontera Blanca (Immobiliària la reserva blanca, S.L) ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per evitar la seva alteració, pèrdua i / o tractament o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix. Les dades personals són tractades amb el màxim zel per tot el nostre personal en qualsevol fase dels serveis prestats. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les dades, excepte en els casos legalment previstos, o en què el beneficiari no els actualitzi correctament.

Contacti amb nosaltres

Agencia Frontera Blanca (Inmobiliaria la reserva blanca, S.L).

Av. d’Encamp, 39
AD200 Pas de La Casa
PRINCIPAT D’ANDORRA
Teléfono: (+376) 755 000
E-mail: info@fronterablanca.com

Frontera Blanca - Andorra - Núm.1 en lloguer a peu de pista

PAS DE LA CASA - ANDORRA

Av. d’Encamp, 39
AD200 Pas de la Casa – Principat d’Andorra
Tél.: (+376) 755 000 – Fax: (+376) 855 269
info@fronterablanca.com

Newsletter